sábado, 3 de febrero de 2007

Je, je.. més dibuixos

Bé, perquè no sigui tan sols el Frank qui us deleiti amb els seus dibuixos, us mostro una il·lustració que he tingut oportunitat de fer apart del que faig a la feina. De fet fora de la feina no dibuixo molt més (perquè ja ho faig per obligació durant 8 hores.. je, je) però donar-se el luxe de dibuixar alguna cosa pel teu compte de tant en tant sempre és un plaer.

Bueno, para que no sea sólo Frank quien os deleite con sus dibujos, os muestro una ilustración que he tenido oportunidad de hacer aparte de lo que dibujo en el curro. De hecho fuera de mi trabajo no dibujo mucho más (porque ya lo hago por obligación durante 8 horas.. je, je) pero darse el lujo de dibujar alguna cosa por tu cuenta de vez en cuando es siempre un placer.

11 comentarios:

 1. Ei Albert!! Tremenda akesta amazona!! La pose es de lo més cachonda!!heehee, escolta el color m´agrada molt, es Photoshop? La veritat es que no habia vista gaire cosa teva, a l´estudi l´unic que veia era els planos que portaves :p, m´he kedat de pedra, t´hauré d´enviar a la meva sicaria a ferte una visita hahahaha (riure malicióssss)

  ResponderEliminar
 2. Je,je,je... sí que és una pose sexy sí..em complau que t'agradi Frank. La veritat es que efectivament a Rodamina només podiem veure els planos amb personatges d'altra gent. Però com et dic ara els dibuixos que faig per la feina (top counter) em consumeixen ja molt de temps. El color és Photoshop sí, aplicant les eines de Burn i Dodge amb pinzells tous, així com pinzells amb textura en algunes parts. En tot cas si m'envies la teva sicària s'haurà d'enfrontar a la meva amazona. Je,je,je

  ResponderEliminar
 3. Felicitats Albert!! Molt maca la il·lustració: l´anatomia i disseny de l´amazona i el color són exel·lents. Ara bé, penso que la perspectiva és un xic "plana": crec que hauria quedat més efectiu si es veiés a la noia caient una mica en picat.

  ¡¡Felicidades, Alberto!! Muy guapa la ilustración: la anatomía y dieseño de la amazona y el color son excelentes. Ahora bien, pienso que la perspectiva es un pelín "plana": creo que hubiera quedado más efectivo si se viese a la chica caer un poco en picado.

  ResponderEliminar
 4. Doncs el cas és que no et puc negar raó Alfons; probablement un contrapicat hauria afegit intensitat a l'escena i és molt probable que ho provi. Gràcies per les teves felicitacions i observacions.

  Pues el caso es que no puedo negarte razón Alfons; probablemente un contrapicado habría dado más intensidad a la escena y es muy probable que lo pruebe. Gracias por tus felicitaciones y observaciones.

  ResponderEliminar
 5. Deu meu Alf!! A partir d´ara aniré més en compte a l´hora de fer cap il·lustració, veig que et mires els dibuixos amb lupa, hehehehee, trobo que el comentari que li has fet a l´Albert es molt encertat, t´has fixat en un detall molt important, que ni tans sols jo m´en habia adonat, enhorabona professor Alf!!!

  Dios mio ALf!! A partir de ahora me iré con más cuidado a la hora de hacer alguna ilustración, veo que te miras los dibujos con lupa, hehehehe, creo que el comentario que le has hecho a Albert es muy acertado, te has fijado en un detalle muy importante, que ni siquiera yo me habia percatado, enhorabuena profesor Alf!!!

  ResponderEliminar
 6. Bueno yo no me puedo opinar como Alfons, ni como Frank, porque no me dedico a ello, solo miro y leo. Me gusta la imagen y el diseño en general, ya sea en foto, en cine, papel, pc… ,... y como imagen, este dibujo me gusta es muy original, pero…, a mi lado más femenino.... ejem... pues, esa postura.. mmmm, digamos no es la más correcta... ;-)

  Un saludo!

  ResponderEliminar
 7. hehehe, si es una postura un poco... ¿como llamarla? una postura indecente? una postura comprometida? pero bueno en defensa de Albert diré que la acción lo requiere, jejeje

  Pd: no nos pasemos mucho con su ilustración que para una que puede hacer y la muestra...... ejejejje ;)

  ResponderEliminar
 8. Però bueno, això què és? Estem tornant als temps de la censura! En tot cas penso que no és qüestió de la postura (cames flexionades), que és la que es pren quan es salta des d'una considerable alçada si un/una no es vol trencar les cames; en tot cas podem qüestionar la poca roba (je,je) i sobre això ja entrem en el debat de si hauríem de censurar les obres de Miquel Àngel per posar un exemple. Una cosa sí és clara, no pretenc ofendre ningú sinò divertir-me dibuixant i si pot ser dibuixar ties sexys.
  En tot cas no us preocupeu.. podeu criticar tranquilament que hi haurà més dibuixos (això és una amenaça per al Frank ;) je,je).

  Pero bueno, ¿esto qué es? Estamos volviendo a los tiempos de la censura! En todo caso pienso que no es cuestión de la postura (piernas flexionadas), que es la que se toma cuando se salta desde una altura considerable si uno/una no quiere romperse las piernas; en todo caso podem cuestionar la poca ropa (je,je) y sobre esto ya entramos en el debate de si habría que censurar también las obras de Miguel Ángel por poner un ejemplo. Una cosa sí está clara: no pretendo ofender a nadie sino divertirme dibujando y si puede ser dibujar tías sexys.
  En todo caso no os preocupéis... podéis criticar tranquilamente porque habrá más dibujos (esto es una amenaza para Frank ;) je,je).

  ResponderEliminar
 9. Hehehee.... havera si es veritat hi penges més il·lustracións ;)

  Hehehee... haber si es verdad y cuelgas más ilustraciones ;)

  ResponderEliminar
 10. Noooo, no... no censuro..., y menos yo... Es cierto que esa escena, ese frame lo requiere, se ha lanzado a la lucha, es normal...No se va a parar a pensar como pone las piernas... Pero, ups... si se le va el sujetador.. ;-).. (broma)...
  Qué no, que el dibujo es muy bueno..., pero tenía que decirlo... En fin, que sigas publicando más!!,

  ResponderEliminar
 11. Ja,ja.. me alegro de que al fin y al cabo te guste mi dibujo Ana. Mientras el trabajo me lo permita seguiré publicando más ilustraciones.. y sin duda tus comentarios flotarán sobre mis pensamientos.

  ResponderEliminar